Bæredygtig produktion

Kropsbårne hjælpemidler med en holdning. – Alting begynder med et valg.

Jysk Ortopædi imødekommer den stigende efterspørgsel efter bæredygtige kropsbårne hjælpemidler.

Vi ønsker at efterlade et positivt aftryk på mennesker og vores fælles planet. Vi arbejder derfor sammen med vores kunder og samarbejdspartnere på at fremme en bæredygtig udvikling, og vores ambition er at integrere bæredygtighed i alt, hvad vi gør. Det betyder mere konkret, at vi vil reducere vores energiforbrug ved blandt andet at digitalisere vores processer, ændre produktionsmetoderne, så vi reducerer vores CO2-udledning.

Vi arbejder løbende med vores underleverandører med at finde nye materialer, så vi på sigt undgår brug af (primære) råmaterialer vi bruger i dag. Vi sikrer også, at leverandørerne og partnerne i kæden sørger for optimale arbejdsforhold for deres medarbejdere, der dagligt arbejder med vores kropsbårne hjælpemidler.

Vi ser dette skifte som en rejse, hvor vi hver dag bliver mere inspireret og motiveret af de positive skridt, vi tager. Et ad gangen. Vi arbejder som en cirkulær virksomhed, der sikrer gode arbejdsforhold i hele vores forsyningskæde, og at alles fokus er på bæredygtighed. Ansvarlighed er mere end blot vores fokus på vores Co2- udledning.

Vi ønsker også at tage vores ansvar for samfundet sociale udfordringer, og at være en del af den positive udvikling gennem de jobs, som vi skaber.